web creator

FORD Transit Custom | НИВО НА ОПРЕМА

- Година на производство: 2019, ноември
- Места за седење: 8+1
- Тип на мотор: 2.0 TDCi
- Гориво: Дизел
- Сила на мотор: 95,5kW/130ks
- Менувач: М6 - мануелен менувач
- Стандард за емисија на издувни гасови: Euro 6,2
- Клима уред: Мануелен клима уред напред и позади
- Потрошувачка на гориво: 5,8 л. (на отворено)
- Сензори: Предни и задни паркинг сензори

- Аудио: Радио/AM/FM, 6 звучника, команди за радиото на волан, 2 приклучока за USB и Bluetooth

- Start/Stop систем

- Патен компјутер

- Сензори за притисок во гумите

- Темпомат со можност за ограничување на брзината

ОДЛИЧНА ПОНУДА ЗА ВАШИТЕ ПАТУВАЊА

АДРЕСА
ул. 23 Октомври бр1, влез 5, лок. 4
1000 Скопје
Македонија

КОНТАКТ
Емаил: ttrentacarmk@gmail.com
Моб.:+389 70 246935
+389 70 355983

ИНТЕРНЕТ КОМУНИКАЦИЈА

  • WhatsApp: +389 70 246935
    Viber: +389 70 355983