web builder

ОДЛИЧНА ПОНУДА ЗА ВАШИТЕ ПАТУВАЊА
ТТ Рент А Кар ви нуди за изнајмување ново патничко комбе FORD Transit Custom Trend, со 8 + 1 седиште , со голем багажен простор, идеално за вашите групни и долги патувања, со одлично ниво на опременост, произведено во 2019 година (ноември).

КОМФОР И УДОБНОСТ

За вашите групни и долги патувања ви нудиме комфор и удобност на долги релации, вашиот превоз да биде удобен и пријатен.

ПРОФЕСИОНАЛНА УСЛУГА

Нашите клиенти се на прво место, затоа секогаш го негуваме професионалниот однос со вас. 

OДЛИЧНА ПОНУДА

Изнајмување за еден ден, викенд или потреба од повеќедневно
изнајмување ние секогаш ќе ви ја дадеме најдобрата понуда. 

РЕЗЕРВИРАЈТЕ

Thanks for filling out form!

СЛЕДЕТЕ НЕ 

АДРЕСА
ул. 23 Октомври бр1, влез 5, лок. 4
1000 Скопје
Македонија

КОНТАКТ
Емаил: ttrentacarmk@gmail.com
Моб.:+389 70 246935
+389 70 355983

ИНТЕРНЕТ КОМУНИКАЦИЈА

  • WhatsApp: +389 70 246935
    Viber: +389 70 355983